Termeni si conditii

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.Securitatea Datelor Personale

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

CopyrightElemente din continutul sitului – elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date – sunt proprietatea S.C. APCONS NET S.R.L. si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul firmei S.C. APCONS NET S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitare de responsabilitate

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. Deasemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de S.C. APCONS NET S.R.L., violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la office(@)apcons.ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Acceptati si intelegeti in mod expres ca:

Nu oferim in nici un fel garantie ca serviciul va fi potrivit cerintelor dvs. sau ca serviciul va fi sigur si fara erori de orice fel. Serviciul poate fi intrerupt de administratorii lui in orice moment fara o instiintare prealabila. Forta majora exonereaza partea care o invoca in conditiile legii. Nu suntem responsabili si nu putem fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema, de orice natura, ca urmare a folosrii serviciului nostru.

CONDITII CONTRACTUALE:

Prin folosirea produselor oferite prin intermediul acestui website apcons.ro, acceptati fara niciun fel de limitare conditiile de mai jos si sunteti de acord ca acest lucru are valoarea unui contract, acceptat in mod tacit, intre dumneavoastra si apcons.ro. Daca nu doriti sa fiti angajati in respectarea acestor conditii, va rugam sa nu folositi serviciile disponibile in cadrul acestui website.

Incheiat intre:

FURNIZOR S.C. APCONS NET S.R.L.

Reg com: J40/14106/2012

CUI:  30965380

Sediul social: Aleea Banul Udrea, nr. 7, Bloc 8, Scara 1, Etaj 3, Ap. 13, Sector 3, Bucuresti, Romania

IBAN ROL:  RO42 BACX 0000 0008 3580 2001

BENEFICIAR

Sunteti beneficiar prin acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului si a conditiilor contractuale.

Durata contractului

1.Prezentul contract intra in vigoare in momentul confirmarii de catre apcons.ro a comenzii lansate de Consumator.

2.Confirmarea comenzii de catre apcons.ro se va face prin e-mail pe adresa de corespondenta furnizata de catre Consumator.

DREPTUL DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRATULUI

1. Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor , fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

2. Apeland la dreptul de denuntare unilaterala a contractului Consumatorul va trebui sa plateasca valoarea returnarii produselor.

3. S.C. APCONS NET S.R.L. va rambursa sumele plătite de consumator pentru livrarea produselor fără a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursării sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denunţării contractului de către consumator.

OBLIGATIILE apcons.ro

1.Să livreze produsele în ambalajele originale ale producătorului, sigilate si fara deteriorari.

2.Sa livreze produsele comandate de Consumator in cantitatile, la pretul si in timpul prevazut in confirmarea comenzii;

3.Sa returneze sumele platite de Consumator in situatia denuntarii unilaterale de catre acesta a contractului;

4.Sa  informeze Consumatorul in situatia intarzierii sau imposibilitatii asigurarii produselor comandate in totalitate sau partial.

5.In situatia in care Consumatorul denunta contractul in baza prevederilor, renuntand la comanda sa, apcons.ro  este obligat sa nu mai livreze produsele.

6.Consumatorul poate sa-si prezinte reclamatiile pe adresa de mail office(@)apcons.ro sau la telefonul 0755 222 993.

Garantia produselor

OBLIGATIILE CONSUMATORULUI

1.Se obliga sa ia la cunostinta de prevederile Conditiilor generale de utilizare ale magazinului online apcons.ro si recunoaste ca a fost de acord cu ele la efectuarea comenzii si implicit semnarea acestui contract.

2.Se obliga sa plateasca valoarea contractului (valoare produse si valoare livrare) la primirea produselor.

PREVEDERI FINALE

1.Contractul are la baza prevederilor Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata si modificata prin Legea nr. 51 din 21.01.2003

2.Acest contract a fost intocmit in baza comenzii Consumatorului.

Telefon gratuit din reteaua ROMTELECOM

INFO CONSUMATOR, PROTECTIA CONSUMATORILOR

0800.080.999